Sider

søndag den 10. marts 2024

Anmeldelse af Midsommerens offer


Midsommerens offer af

Katrine Skovgaard.

Udgivet af  forlaget Calibat.
Udgivelsesår 2021. Antal sider 262. ⭐⭐⭐⭐

Bogen handler om Kajsa som lever en skoven med hendes hekse søstre. Magien er ved at forsvinde, så der skal et offer til for at magien igen vil flyde.
Kajsas mor er gravid og det er med et drengebarn, men da drenge/mænd er farlige vil han aldrig kunne leve samme med dem. 

Nogle omstændigheder gør at barnet forsvinder fra dem og nu skal Kajsa ud i den verden som de holder sig skjult fra. På hendes rejse finder hun ud af at den verden hun har fået fortalt om slet ikke er så slem. 

Venskab og kærlighed blomstre og pludselig står hun i et dilemma omkring det hun er opdraget til og det hun møder. 

Bogen er skrevet med indlevelse og man kan fornemme forfatterens leg med at være ukendt i den modernet verden. Bogen er fyldt med spænding, drama, twist, uhygge, kærlighed og venskab. Den sætter fokus på at man skal huske at danne sine egne oplevelser og ikke stole blindt på det man har fået fortalt. 

Der var mange punkter i bogen, hvor jeg sad og grinede, da jeg virkelig godt kan lige den måde hvor på forfatteren har sat sig ned og virkelig tænkt over hvordan det ville være for Kajsa at komme ind i denne del af verden som hun aldrig har set eller fået fortalt om.

Jeg manglede lidt forhistorie omkring Kajsa og hendes heksesøstre, som kunne gøre at man fik lidt mere forståelse for hvad deres tanker og det de gør. 

Men jeg vil helt klart anbefale denne bog, til dem som finder magi, spænding og venskab lige noget for dem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anmeldelse af Battle Royale #1-4

Battle Royale 1-4# Skrevet af Michael Kamp Udgivet af forlaget Tellerup Forlaget skriver: Én ø. Én vinder. 100 bevæbnede børn. Velkommen til...