Sider

søndag den 10. marts 2024

Anmeldelse af Battle Royale #1-4


Battle Royale 1-4# Skrevet af Michael Kamp

Udgivet af forlaget Tellerup

Forlaget skriver:

Én ø.

Én vinder.

100 bevæbnede børn.

Velkommen til Battle Royale. 


Selve bøgerne finder sted i fremtiden hvor verden er ødelagt og der er ikke ressourcer nok til at brødføde alle, så derfor finder Battle Royale sted.

Bogen er skrevet i et levende sprog hvor man vil have mere. 

Bogen minder om spillet Fortnite og er anbefalet af Vercinger. 

Man følger Jonas, Ellie og nogle andre børn i kampen for at overleve. Premissen for konkurrencen er at der er 100 børn men kun den sidste overlevende vinder. 

De bliver kastet ud af et fly og lander på Orø. Konkurrencen er begyndt, men under overfladen gemmer der sig nogle mørke hemmeliger. 

Det er en bogserie som har voldelig scener der bliver beskevet og nogle af de billeder som er i bogen kan virke voldsomme for nogle børn. Men ikke mine, de ville bare have mere. 

Jeg har læst dem højt for mine 2 drenge på 5 og 9år, og de har været slugt af dem. Det de syntes er mest sejt, er at vi ikke bor så langt fra Orø og har været der nogle gange. 


Noah på 9 år siger: den skal have 5 ud af 5 fordi den er mega sej. Det er ligesom spillet Fortnite bare anderledes og så er det sejt at hovedpersonen hedder det samme som min far og at vi har været på Orø.

Liam på 5 år siger: det er den sejeste bog og den er vinderen af alle bøger.


5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anmeldelse af Battle Royale #1-4

Battle Royale 1-4# Skrevet af Michael Kamp Udgivet af forlaget Tellerup Forlaget skriver: Én ø. Én vinder. 100 bevæbnede børn. Velkommen til...